Hlavní obsah

Volvo představilo designový kit pro model XC60

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Švédský výrobce aut se sice neřadí mezi sportovní značky, nicméně pro majitele svých modelů nabízí možnost odlišit vnější vzhled - prostřednictvím sportovně vypadajícího paketu R-Design. Kromě modelů C30, V70 a VC60 nabízí Volvo tento paket nově i pro malé SUV - XC60.

Článek

Co všechno se změnilo? Jiný je přední nárazník, který je nyní výraznější, mlhová světla mají nově hliníkové obložení. Litá kola jsou pětipaprsková a mají rozměr 18 nebo dokonce 20 palců.

Volvo XC60 R-Design dostalo také výraznější prahy lakované v barvě karoserie. Jiná jsou zpětná zrcátka, jenž imitují šedý kov, vzadu jsou dvě koncovky výfuku.

Interiér nabízí změn už méně - nové jsou hliníkové pedály či volant s logem R-Design. Výkony nabízených motorů zůstávají stejné, podvozek dostal tvrdší tlumiče, světlá výška vozu zůstala nezměněna. Zavádějící cena na českém trhu pro R-Design paket zatím nebyla stanovena.

Reklama

Související témata:

Související články

Test Volvo XC60 D5: překvapivě čiperné SUV

Obrovitá SUV pomalu ustupují kompaktnějším modelům. Audi má kromě mastodontní Q7 v nabídce Q5 a připravuje malou Q3, to samé platí také u Mercedesu, BMW...

Výběr článků

Načítám