Hlavní obsah

Opel pracuje na sportovní verzi třídvéřové Astry

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opel počítá i se sportovně laděnou verzí připravované Astry, která se ještě nezačala prodávat. Kromě praktického kombi, kabrioletu či pětidvéřového hatchbacku tak na trh dorazí i nový sportovní typ tohoto modelu.

Článek

Podle dostupných informací dostane sportovní verze výrazné otvory pro nasávání vzduchu k motorovému prostoru a populární LED světla pro denní svícení. Samozřejmostí budou i litá kola. Opel tvrdí, že základní tvary budou mít velmi blízko k oficiálně zveřejněnému náčrtku. Sériové verze jsou ale takřka vždy mnohem „uhlazenější“ než pracovní verze.

Opel zatím nezveřejnil podrobnosti o použitém motoru, ve své nabídce má přeplňovanou čtrnáctistovku (140 k) a šestnáctistovku (180 k). Opel má k dispozici i dieselové motory, které bude montovat i do ostatních karosářských verzí Astry. Dočkat bychom se mohli i vrcholné verze OPC. Na podrobnosti je ale zatím příliš brzy, vůz se teprve připravuje.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám