Hlavní obsah

Renault Kangoo Be Bop - netradiční variace užitkového auta

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Renault Kangoo Be Bop na první pohled nezapře, že vychází z užitkové verze. Spousta hravých prvků, jimž dominuje dvoubarevný lak karoserie nebo možnost posunout rozměrné střešní okno. V Česku novinka startuje na 390 tisících korunách.

Článek

Jak již název nepodívá, vychází třídvéřové Kangoo Be Bop z většího Kangoo - nemá ovšem pět dveří a s délkou 3,87 metru je podstatně kratší - přesně o 38 centimetrů. Be Bop je čtyřmístným vozem, výtečná je variabilita, sedadla jdou nejenom sklápět, ale i posouvat či zcela vyjmout. Díky velkým bočním oknům a rozměrnému střešnímu oknu, jenž lze posouvat, je v interiéru spousta světla.

Be Bop je ve srovnání s pětidveřovou verzí Renaultu Kangoo o 34 centimetrů kratší, ovšem podvozek je o dva centimetry výše nad silnicí, jezdí na šestnáctipalcových kolech. 

V nabídce je dvojice motorů - naftová patnáctistovka a benzinová šestnáctistovka. Oba agregáty mají shodný výkon - 107 koní. Benzínová jedna-šestka přijde na 390 tisíc korun, už základní výbava je bohatá a zahrnuje ESP, přední a boční airbagy, klimatizaci nebo autorádio s možností přehrávat CD a MP3.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám