Hlavní obsah

Celý den můžete v Mostě řídit Porsche, zadarmo to ale není

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká republika bude již podruhé v řadě hostitelem celosvětové akce Porsche World Roadshow. Ta se uskuteční ve dnech 19. až 24. června 2009 na mosteckém polygonu a nabídne příležitost poznat jednotlivé modely Porsche z úplně jiné stránky.

Článek

V rámci Porsche World Roadshow si účastníci akce budou moci pod dohledem profesionálních instruktorů vyzkoušet 20 sportovních vozů z dílny Porsche. A to nejen na asfaltovém polygonu, ale i na off-roadové dráze. Mimo okruh se samozřejmě bude jezdit s modelem Cayenne, což je v podstatě převlečený Volkswagen Touareg. A většina pravověrných příznivců sportovní značky jej stejně za Porsche nepovažuje.V terénu jde však o překvapivě dobré auto.

S novou generací vozů Porsche 911 si tak zájemci například vyzkouší řazení 7stupňové dvouspojkové převodovky PDK. V kokpitu vozů Cayenne či Cayenne Diesel pak zažijí jízdu jak v běžném provozu, tak v terénu, slibují organizátoři.

Pokud vás to nalákalo a rádi byste do Mostu přijeli, je tu jedno docela podstatné "ale". Na akci není vstup zdarma, vstupenka na jednodenní ježdění na okruhu i mimo něj přijde na 800 eur, tedy nějakých 20 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám