Hlavní obsah

Škoda představila Superb Hao Rui, novinku pro čínský trh

Novinky, Martin Žemlička

Na autosalonu v Číně ukázala Škoda model Superb Hao Rui. Po modelech Octavia Ming Rui a Fabia Jing Rui se vlajková loď značky Škoda stane třetí modelovou řadou, která bude zanedlouho vyjíždět z bran závodu Shanghai Volkswagen. Odlišnosti od evropské verze jsou zanedbatelné.

Článek

Superb Hao Rui bude v Číně nabízen pouze se dvěma motory - 1,8 TSI (převodovky šestirychlostní manuální a šestirychlostní automatická) a 2,0 TSI (šestirychlostní automatická převodovka). Oproti evropské specifikaci se „čínský“ Superb liší minimálně.

Značka Škoda dále představí koncept nejnovější ekologičtěji pojaté alternativy svých stávajících modelů. Návštěvníci budou moci shlédnout tradiční oblíbený model Octavia Ming Rui v provedení GreenLine s motorem 1,4 TSI a převodovkou DSG. Vozy Octavia Ming Rui jsou v nabídce od června 2007 a v minulém roce si našly necelých 60 000 zákazníků.

Škoda Superb pro čínský trh se představila na dubnovém autosalonu v Číně.

FOTO: Škoda Auto

Fabia Jing Rui, která je v Číně prodávána teprve od konce roku 2008, bude na stánku zastoupena jak sériovými modely s bílou střechou, tak i studií Sport Edition.

Prostřednictvím sítě více než 200 obchodníků a servisních partnerů dodala Škoda v loňském roce zákazníkům na čínském trhu 59 284 vozů.

Škoda Octavia pro Čínu - vloni si ji v Číně koupilo skoro 60 tisíc zákazníků.

FOTO: Škoda

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám