Hlavní obsah

Dacia Logan Van - druhý do party

Novinky, maž

Kromě pick-upu představila Dacia tento týden i Logan Van, tedy dodávku, která vychází z verze kombi. Délka nákladového prostoru činí skoro dva metry, užitečná hmotnost je stejná jako u pick-upu - rovných 800 kilogramů.

Článek

Logan Van vychází z Loganu MCV, tedy verze kombi. Vzadu nejsou pochopitelně sedačky, takže délka nákladového prostoru činí 1,94 metru, šířka 1,42 metru a výška 1,04 metru. Celková velikost nákladového prostoru je 2500 litrů, automobil lze zatížit až 8 metráky nákladu.

V nabídce jsou stejné motory jako u Dacie Pick-up, navíc ještě nejslabší benzínová čtrnáctistovka (75 k). Kromě ní tu máme benzínovou šestnáctistovku (90 k) a dva turbodiesely 1,5 dCi s výkony 70 k a 85 k.

Všechny motory se dodávají s pětistupňovou, poměrně přesnou převodovkou, která se nachází i v ostatních modelech od Dacie. Interiér je stejný jako u Logana - vypadá obyčejně a jednoduše.

Ceny verze Van začínají na 150 000 korunách (bez DPH) za základní verzi s motorem 1,4 MPI. Nejlevnější verzi chybí Access například posilovač řízení a není jej možné dokoupit ani v příplatkové výbavě (s ostatními motory posilovač dodáván je).

Nejlacinější dieselová verze přijde na 209 900 korun (bez DPH), dražší verze stojí 224 900 korun. Benzínová šestnáctistovka ve výbavě Ambiance vyjde na 184 900 korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám