Hlavní obsah

Infiniti G37 Cabrio: soupeř pro "trojkové" BMW

Novinky, maž

Infiniti odhalilo nové fotografie a detaily svého nového modelu pro evropský trh, kabrioletu G37. Vůz bude v Evropě uveden do prodeje v létě 2009. Kabriolet vychází z verze kupé, má však širší rozchod kol vzadu, modifikované zadní zavěšení kol a částečně upravený interiér.

Článek

G37 Cabrio, podobně jako kupé, je poháněno benzínovým šestiválcem s objemem 3,7 litru, který dosahuje výkonu 320 koní.

Jediný motor v nabídce Infiniti je nabízen ve spojení s elektronicky řízenou sedmistupňovou automatickou převodovkou nebo s šestistupňovou manuální převodovkou. Poháněná jsou zadní kola, takže hlavním soupeřem bude BMW řady 3 Cabrio.

:. Infiniti G37 Cabrio nabízí příplatková devatenáctipalcová kola. Foto: Infiniti

Interiér modelu G37 Cabrio nabízí audio systém Bose open air, který dynamicky vyrovnává zvuk na základě vnějšího hluku, pozice střechy a rychlosti vozu.

Dále G37 poskytuje příplatkový adaptivní systém dvouzónové klimatizace, který upravuje rychlost větráku v závislosti na pozici střechy a rychlosti vozu, nechybí ani klimatizace pro sedadla, která skýtá jak funkci vyhřívání, tak i chlazení. Zajímavostí je zadní parkovací kamera.

Otevření respektive zavření střechy má na starosti elektronika, trvá jí to přibližně 30 sekund, což je o pár vteřin déle než u evropské konkurence. V zadních sedadlech jsou zakomponovány opěrky hlavy s výsuvnými ochrannými rámy.

:. G37 Cabrio nabízí pohon zadních kol a jediný motor. Foto: Infiniti

Prodejní cena na českém trhu zatím není známa, u dealerů bude k dispozici v druhé půlce roku 2009.

:. G37 Cabrio nabízí automatickou či manuální převodovku. Foto: Infiniti

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám