Hlavní obsah

Převlečený Opel se v Číně bude prodávat pod značkou Buick

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prodávat v podstatě totožné auto pod jinou značkou není v automobilovém průmyslu nic neobvyklého. Jde o to, že na některých trzích je odlišná automobilová značka vnímána lépe než ta původní. A to je i případ Opelu Insignia, který se do Číny dostane jako Buick Regal.

Článek

Pozorný čtenář si samo sebou několika odlišností všimne: maska chladiče dostala svislé žebrování, mlhovky jsou nyní kulaté. Směrová světla jsou umístěna ve zpětných zrcátkách. Kromě toho je samozřejmě jiné logo, ale jinak jsou obě auta úplně stejná.

:. Opel Insignia - velmi důležitá novinka Opelu. Foto: GM

V interiéru se změnila pouze barva podsvícení budíků a centrálního displeje – z červené na pro oči příjemnější modrou.

:. Buick Regal - vzadu je kromě jiného loga všechno stejné. Foto: GM

Insignia nabízí na výběr sedm pohonných jednotek, Číňané se musí spokojit pouze se dvěma agregáty. Oba jsou benzínové a nabízejí 165 koní (atmosférický motor s objemem 2,4 litru) a 217 koní (přeplňovaný dvoulitr). Motory jsou spřaženy se šestistupňovou převodovkou.

:. Buick Regal má pro oči příjemnější modré podsvícení. Insignia červené. Foto: GM

Reklama

Související témata:

Související články

První fotky Opelu Insignia, nástupce Vectry

V pátek Opel uvolnil oficiální snímky svého veledůležitého modelu, který má proniknout do střední třídy a konkurovat si zde s Fordem Mondeo, Mercedesem třídy...

Opel Insignia - první fotografie interiéru

Insignia je pro německý Opel důležitým modelem, jde o nástupce populární Vectry. Nový zástupce střední třídy si bude konkurovat s Fordem Mondeo, Mazdou 6,...

Výběr článků

Načítám