Hlavní obsah

Renault Thalia nabízí dostatek prostoru za nízkou cenu

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud si chcete koupit nové auto a máte hlouběji do kapsy, není situace ztracená. Na českém trhu se dá sehnat hned několik modelů s cenovkou kolem 200 tisíc korun. Novinkou na trhu levných automobilů je Renault Thalia.

Článek

Oproti předchozí generaci nová Thalia, která má mnoho společného s Dácií Logan, zkrásněla a už nepřipomíná Clio s naroubovaným kufrem. Thalia nabízí dobrý poměr cena/užitná hodnota: uvnitř je dostatek prostoru pro cestující a zavazadelník má velikost 506 litrů.

:. Renault Thalia nabízí hodně volného prostoru. Foto: Renault

V nabídce jsou dva benzínové motory (75 a 98 koní) a jeden turbodiesel 1,5 dCi, naladěný na 65 k (a 160 Nm) nebo 85 koní (a 200 Nm).

Základní motorizací je čtyřválcová benzínová jedna-dvojka s 75 k a 105 Nm točivého momentu. Výrobce udává průměrnou spotřebu paliva 5,9 l / 100 km a maximální rychlost 167 kilometrů v hodině. Z klidu na stokilometrovou rychlost potřebuje Thalia rovných 13 vteřin.

Cena za nejlevnější variantu se čtyřválcovým motorem 1,2 začíná na 189 900 korunách. Silnější čtrnáctistovka se dodává až ve výbavě Privilege a přijde na 244 900 korun. Nejlacinější diesel stojí 254 900, dražší verze přijde na 294 900 korun.

:. Zezadu to Thalii sluší. Foto: Renault

Reklama

Související témata:

Související články

Nový Renault Kangoo v ČR od 262 000 Kč

Francouzský Renault uvedl na podzimním frankfurtském autosalonu novou generaci modelu Kangoo, a to jak v osobní verzi, tak i v užitkové variantě Express. Nyní...

Nečekané odhalení: nový Renault Laguna Coupé

Renault je již léta oficiálním partnerem filmového festivalu v Cannes. Letos toho využil k předpremiéře připravované Laguny v atraktivní třídvéřové verzi....

Výběr článků

Načítám