Hlavní obsah

Faceliftovaná Octavia v premiéře na holešovickém výstavišti

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škoda Auto představuje na veletrhu Autoshow Praha omlazenou verzi svého nejprodávanějšího modelu - Octavia. Čtrnáctý mezinárodní veletrh osobních a lehkých užitkových automobilů – Autoshow Praha, se uskuteční ve dnech 9. až 12. října 2008 v areálu Incheba Expo Praha - Výstaviště Holešovice.

Foto: Právo

Faceliftovanou Octavii můžete v Holešovicích podrobně prozkoumat.

Článek

Návštěvníci pražské Autoshow mají možnost seznámit se s modelem Octavia facelift, jen několik málo dnů od její světové premiéry na mezinárodním pařížském autosalonu.

Vystavená Octavia má pod kapotou přeplňovaný benzinový motor 1.8 TSI/ 118 kW a je ve stupni výbavy Ambiente.

Expozice společnosti Škoda Auto je rozmístěna na celé ploše střední haly Průmyslového paláce – Výstaviště Holešovice. Součástí expozice je i trojice modelů Roomster, Roomster Scout, Roomster Ambiente Cycling a dvoumístný užitkový vůz Praktik, který disponuje přepravním objemem až 1900 litrů nákladu.

Kromě Škody jsou na výstavišti přítomny všechny velké významné automobilového průmyslu. Z českých je to i malosériový Kaipan se svým novým vozem.

První test faceliftované Octavie včetně jízdního videa uvedeme na Novinkách už ve středu 15. října v dopoledních hodinách.

Reklama

Související témata:

Související články

Nová Škoda Octavia: první oficiální fotografie

Přední světlomety jsou nově tvarované a výraznější. Všimnout si lze i mohutnější masky chladiče a jednodílného nárazníku. Inovace zadní části vozu se nese...

Výběr článků

Načítám