Hlavní obsah

Edition Sport pro BMW řady 6

Novinky, maž

BMW přichází s paketem nazvaným Edition Sport, které z "obyčejné" šestky vykouzlí zase o něco atraktivnější automobil a alespoň vzhledově se přiblíží vrcholné verzi M6. Sportovní paket vyjde v Británii na 1 500 až 2 000 liber, tedy cca 45 až 60 tisíc korun.

Článek

Hlavní změnou je agresivnější vizáž „šestkového“ kupé, stačí se podívat na fotografie - jiná je především přední kapota a nárazník. Novinkou jsou i devatenáctipalcová litá kola a nové barevné odstíny karoserie - Imola Red (červená) a Carbon Black (černá). U verze 650i potěší sportovně naladěné výfuky s hutnějším zvukem (proč to ale nejde koupit pro všechny verze?).

:. Sportovní edici lze koupit jak pro kupé, tak pro kabriolet. Foto: BMW

Interiér nyní vypadá o trošku honosněji (kupříkladu díky imitaci dřeva na středovém panelu nebo různými hliníkovými doplňky). Drobných změn dostál i podvozek, který má silnější stabilizátory (vpředu o 10 procent, vzadu dokonce o 30 procent).

:. Interiér je skoro stejný jako u klasické "šestky". Foto: BMW

Cena v Česku zatím není známa, v Británii přijde sportovní edice pro „šestku“ v přepočtu na 45 až 60 tisíc korun.

:. 650i dostala sportovní výfuk. Foto: BMW

Reklama

Související témata:

Související články

Řada 3, nejprodávanější BMW dostalo facelift

Ve střední třídě, kam řada 3 od BMW patří, nenajdete auto s lepšími jízdními vlastnostmi a takovým zaměřením na řidiče. Zatím poslední generace "trojky" (E90)...

Zisk BMW prudce klesl

Hrubý zisk německé automobilky BMW se ve druhém čtvrtletí propadl o 44 procent na 602 miliónů eur kvůli zhoršujícím se podmínkám v odvětví a velkým...

Výběr článků

Načítám