Hlavní obsah

Předpremiéra: první oficiální fotografie BMW řady 7

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po internetu kolují oficiální fotografie nového luxusního sedanu od BMW, řady 7. Novinka se měla představit až v pondělí, už dnes si ji můžete prohlédnout, a to i přestože oficiálně bavorská automobilka žádné fotky nezveřejnila. Jak se kvalitní snímky dostaly na internet je tedy záhadou.

Článek

Naživo se nové BMW řady 7 ukáže na podzimním autosalonu v Paříži. Na výběr by mělo být z trojce motorů - turbodiesel (245 k) a dva benzínové - nový dvakrát přeplňovaný osmiválec (326 k), známý už z modelu X6 a rovněž osmiválcový pětilitr (407k). Později by měl přijít dvanáctiválcový benzínový motor.

:. Zadní část nevybočuje z designové linie současných bavoráků. Foto: BMW

Všechny motory jsou spřaženy se šestistupňovou automatickou převodovkou. Ta oproti předchozí sedmičce údajně řadí rychleji a jemněji a má podobu ála joystick (podobně jako v BMW X6).

Bližší informace o vlajkové lodi BMW budou známy počátkem příštího týdne.

:. Řadící páka má vzhled joysticku, do luxusního auta se nehodí, nebo ano? Foto: BMW

Reklama

Související témata:

Související články

Kultovní divize M od BMW slaví třicetiny

Sportovní divize M bavorské automobilky vyrábí už 30 let výjimečná auta. Stačí si vzpomenout na legendární M1, první auto "bavorácké" sportovní divize nebo...

Výběr článků

Načítám