Hlavní obsah

Na internetu kolují neoficiální snímky Fordu Focus RS

Novinky, maž

Po internetu kolují tři snímky připravovaného a netrpělivě očekávaného Focusu RS. Tváří se autenticky, ale je také docela dobře možné, že jde pouze o hrátky neznámého nadšence s Photoshopem. Nejrychlejší Focus všech dob se oficiálně představí za pár týdnů na autosalonu v Londýně.

Článek

O novém Fordu Focus RS je jasné zatím jen jedno - druhá generace bude. A představí se docela brzy, už za pár dní na Londýnském autosalonu. Ford je ale zatím tajnůstkářský, ví se jen, že er-eso bude pohánět 2,5 litrový benzínový pětiválec (známý už z ST, ale o dost upravený).

Neoficiálně se hovoří o výkonu 206 kW (280 k) a zrychlení 0-100 km/h by mělo proběhnout okolo šesti sekund. Maximální rychlost bude prý omezena na 250 km/h.

:. Zelená nejsilnějšímu Focusu také sluší. Stejně jako tmavě modrá z minulého RS.

Po internetu kolují od středy tři fotografie, které na první pohled vypadají autenticky. I když, řidič na fotkách chybí, ačkoli jde očividně o jízdní záběry.

Jsou tři verze vysvětlení, jak se dostaly ven. Za prvé: fotky mohl vypustit sám Ford, aby rozpoutal o RS diskusi a zajistil publicitu. Za druhé: jde o výtvor nadšence v grafickém editoru, který s realitou nemá tolik společného. Za třetí: jde o oficiální snímky, které Fordu někdo ukradnul.

:. Focus RS - jedna z fotografií kolujících internetem

Jaká je pravda, se ukáže, až Ford nové RS představí naživo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám