Hlavní obsah

Nová Ibiza projíždí Evropou v proskleném kamiónu

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zaujmout potencionální zákazníky je čím dál těžší, notabene v tak konkurenčním prostředí, jakým automobilový průmysl bezpochyby je. Španělský Seat propagaci nové generace modelu Ibiza vyřešil docela neotřele - vzal tři kamiony s prosklenými návěsy a vydal se s nimi po Evropě.

Článek

Od začátku dubna putují po Evropě tři kamiony s prosklenými boxy, barevnou světelnou show a vnitřními kamerami, aby představily novou Ibizu ještě před začátkem prodeje. Seat Ibiza se představí v celkem 17 evropských městech během čtyřicetidenní “Ibiza Tour”. Během cesty ujedou kamiony více než 50 000 kilometrů.

Města jako Barcelona, Madrid, Lisabon, Londýn, Paříž, Ženeva, Berlín, Amsterdam, Kodaň a Řím jsou jen některé z destinací, kterými projede kamion, aby upoutal pozornost kolemjdoucích a kolemjedoucích. V Praze se Ibiza objeví v sobotu 10. května večer, přičemž odjezd je naplánoval na 12. května ráno.

:. Speciální kamiony vynechají jen velmi málo evropských hlavních měst.(Foto: Seat)

Na webu www.newseatibiza.com je také podrobný itinerář s termíny a místy kudy kamiony s Ibizou jedou, průběžně jsou doplňována videa a fotografie z cest. Zároveň zde probíhá soutěž o deset zájezdů na ostrov - to byste neuhodli... Ibiza.

Reklama

Související témata:

Související články

Nový Seat Ibiza se představí v březnu

Španělská automobilka potvrdila příchod nové generace modelu Seat Ibiza. Zatím se spekulovalo, kdy se tento stěžejní vůz představí. Nyní je to jasné -...

Výběr článků

Načítám