Hlavní obsah

Focus CC ve speciální černé edici

Novinky, Martin Žemlička

Focus Coupé-cabrio od Fordu prodělal menší facelift, díky kterému vypadá docela drsně. Proměnu korunuje černá barva. Jestli ho chcete, pospěšte si - Ford nabízí jenom 1500 kusů.

Článek

Každý z nabízených exemplářů bude poháněn buď dvoulitrovým benzínovým motorem nebo dvoulitrovým turbodieselem se 136 koňmi. Benzínový motor, nabízející 145 koňských sil, se podle nás k charakteru vozu rozhodně hodí lépe než turbodiesel.

Kromě mírně odlišné přední masky s jiným uložením mlhových světlometů nelze nezmínit černý lak a 17palcová kola - jak jinak než v černém provedení. Interiér se změnil pouze v detailech, jiná je například středová konzole a standardem je rádio s možností přehrávat MP3 soubory a s připojením přes Bluetooth.

:. Ford Focus v limitované edici Black Magic - tmavý interiér koresponduje s černou barvou zevnějšku.

Do prodeje by se "černá edice“ měla dostat příští měsíc za cenu 28 100 euro, tedy asi 700 tisíc korun. O tom, zda se oficiálně dostane také do naší vlasti zatím není nic známo.

Reklama

Související témata:

Související články

Ford stále pracuje na zadokolkách

Americký koncern Ford bude stále pokračovat ve vývoji vozů s pohonem zadních kol. Značka bude tuto platformu vyvíjet zatím jen pro Ameriku a Austrálii.

Ford zkrátí dobu obměny vozidel

Americká automobilka Ford představila nový koncept strategického plánu vývoje nových modelů. Podle něj se zkrátí doba obměny jednotlivých modelů a jejich...

Výběr článků

Načítám