Hlavní obsah

VW a The Who: dobročinná aukce o „Magic Bus“

Novinky, maž

Britská charitativní organizace TCT (Liga proti rakovině mladistvých) a skupina The Who vyhlašují celosvětovou soutěž o Volkswagen Transporter T1 z roku 1965.

Článek

Legendární minibus Volkswagen je ozdoben podpisy Rogera Daltreyeho, nositele Řádu Britského impéria, který je patronem TCT, a Peta Townshenda. Jeho výzdobu doplňuje logo skupiny The Who ve tvaru terče společně s vyobrazeními všech zakládajících členů skupiny včetně Keitha Moona a Johna Entwistla.

Design vozu byl navržen art directorem skupiny The Who Richardem Evansem, který pro skupinu pracuje již přes 30 let a navrhl pro ni řadu úspěšných obalů alb.

:. Volkswagen Transporter T1 z roku 1965 se speciálním designem hudební skupiny The Who.

Do soutěže se zájemci mohou přihlásit na stránce www.thewhomagicbus.com. Vstupní poplatek je pět liber (přibližně 175 korun). Veškerý výtěžek z této akce prý přijde na konto organizace Teenage Cancer Trust. Všichni účastnící si budou moci stáhnout zatím neuveřejněný živý záznam skupiny The Who s přednesem jejího velkého hitu „Magic Bus“.

Inspirace k uspořádání soutěže vznikla díky spolupráci mezi divizí užitkových vozů Volkswagen a skupinou The Who. Vzájemná spolupráce vyvrcholila živým koncertem skupiny při světovém setkání minibusů Volkswagen v říjnu 2007 v německém Hannoveru.

Reklama

Související články

Vozy koncernu VW jdou rekordně na odbyt

Automobilová skupina Volkswagen Group, do níž patří i Škoda Auto, vykázala v prvním čtvrtletí 2007 rekordní prodeje. Za první tři měsíce tohoto roku...

Volkswagen má novou metu - pokořit Toyotu

Německý koncern Volkswagen by chtěl v budoucnu porazit patrně nejsilnější a ekonomicky nejstabilnější automobilku na světě - Toyotu. Už nyní se k tomu...

Výběr článků

Načítám