Hlavní obsah

Nový Renault Kangoo v ČR od 262 000 Kč

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Francouzský Renault uvedl na podzimním frankfurtském autosalonu novou generaci modelu Kangoo, a to jak v osobní verzi, tak i v užitkové variantě Express. Nyní přichází vůz do České republiky za cenu začínající na 262 312 korunách.

Článek

Tato cena je pro užitkovou verzi Experess bez DPH a po speciální akci při využití finančního leasingu. Pokud se ptáte na cenu skutečnou základní, tak ta začíná na 354 900 korunách. V osobní verzi už existuje kompletní slevová akce, kdy základní cena 424 900 Kč hned od počátku spadne na 374 900 Kč.

:. Nový vzhled Renaultu Kangoo je mnohem zajímavější.

A co se za tyto peníze dostane? Především větší a modernější vůz. Na délku se auto proti minulé generaci protáhlo o 18 cm, nyní tedy má celkem 4,21 m. U užitkové verze se do nákladového prostoru vejde od 3 do 3,6 kubických metrů nákladu s tím, že mezi podběhy je nejmenší mezera 1,21 m a na podélně lze uložit předměty 1,73 m dlouhé. Osobní verze pak nabídne v základním uspořádání 660 l pro náklad a pokud se poskládají všechny sedadla (včetně spolujezdcova), zvětší se objem na 2,8 kubických metrů.

:. Tou největší předností nového Kangoo je však jeho ohromný zavazadelník.

Pohonné jednotky jsou u nového Kangoo celkem čtyři. Je na nich vidět, že zájem je především o vznětové agregáty. Tři z nich totiž spalují naftu. Jedná se sice o stejné motory 1.5 dCi, ale se třemi výkony 50, 63 a 78 kW. Jediný zážehový motor má výkon 78 kW, který produkuje palivo ve válcích o objemu 1,6 l.

Užitková verze má motory pouze tři, když byla vypuštěna nejsilnější vznětová varianta.

Kdo by však chtěl. může si pořídit i „starou“ generaci vozu. Ten se bude pod názvem Kangoo Storia prodávat nadále, a to za cenu 279 900 Kč u osobní verze, užitková pak ve finančním bonusu dokáže srazit cenu až na 196 312 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

FRANKFURT: Renault Kangoo

Mezi záplavou novinek u Renaultu se trochu schovala světová premiéra, která je neméně důležitá pro tohoto francouzského výrobce. renault Kangoo totiž dělí...

Renault Kangoo Express: nový a užitkový

Velkým překvapením pro nás bylo uvedení nového Renaultu Kangoo na frankfurtském autosalonu. Firma jej nijak extra neprezentovala a v záplavě novinek...

Výběr článků

Načítám