Hlavní obsah

Alfa Romeo Mi.To: levná krasavice

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Alfa Romeo odhalila svůj nový nejmenší model. Vlastně neodhalila. Fotky nového vozu se objevily na internetu bez souhlasu vedení. Ale ať je to jak chce, Alfa-Romeo Mi.To vypadá dobře.

Článek

Je pravda, že název Mi.To není zas až tak skvělý, zvlášť ne pro náš region, ale v Itálii se jim jistě bude líbit. Vždyť se jedná o zkratku dvou měst pro Alfu Romeo tak důležitých - Milána a Turína.

Nová Alfa Romeo Mi.To se objeví na světových trzích v červnu. Se svojí délkou jen lehce přesahující čtyři metry je nejmenším modelem v celé novodobé historii. Ale novým majitelům to jistě vadit nebude. Naopak. Za 8C Competizzione, které se autíčko snaží lehce napodobit, by se asi nedoplatili. Tohle bude jistě o mnoho levnější, i když konkrétní částku samozřejmě ještě nevíme. Ale jak už to u značky bývá, nejlevnější na trhu nebude. Vždyť vůz bude mít standardně montovaná brzdová světla z LED diod, stabilizační dynamický systém VDC a velmi moderní motory.

:. Alfa Romeo Mi.To

Ty budou pravděpodobně všechny přeplňované. Základní turbodiesel nabídne 66 kW, nejvýkonnější verze zážehového motoru (1.4 Turbo) pak 114 kW. Ovšem spekuluje se i o verzi GTA. Zde by mela pracovat přeplňovaná osmnáctistovka s výkonem 169 kW, což by byla na tak malý vůz neskutečná síla.

Anketa

Ohodnoťte známkou Alfu Romeo Mi.To
1
70 %
2
11,4 %
3
6,6 %
4
2,8 %
5
9,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 3673 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám