Hlavní obsah

Rolls-Royce Phantom Coupe už je vyprodaný

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen 200 kusů vozů Rolls-Royce Phantom Coupé se vyrobí v příštím roce. Jenže všechny už mají svého majitele, což je úspěch, který nikdo nečekal.

Foto: Rolls-Royce, Novinky

Rolls-Royce Phantom Coupé

Článek

Už na ženevském autosalonu bylo jasné, že celá roční produkce bude mít své majitele, poslední z nich podepsali smlouvy a složili zálohu právě během výstavy.

Pro Roll-Royce je ale mnohem větší výhrou to, že dvě třetiny zákazníků nikdy žádný vůz Rolls-Royce nevlastnili. Jedná se tedy o nové zákazníky, kteří se jistě budou ke značce vracet. Řady příznivců značky se tak rozšiřují a není žádným tajemstvím, že Rolls-Royce potřebuje svojí klientelu omladit. To se prý díky kupé povedlo.

Rolls-Royce se tak vydal do dalšího stadia svého úspěchu. Již dnes nestíhá vyrábět pro své zákazníky automobily a musel dokonce odříct několik zákazníků, protože by jim nemohl slíbit termín dodání vozu. Může za to nejen velká limuzína Phantom, ale také kabriolet Drophead, jehož roční produkce byla také vyprodána ještě před zahájením oficiální výroby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám