Hlavní obsah

Seznam.cz jde do boje v motoristické rally

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Internetový vyhledávač Seznam.cz se pouští do boje v motoristické disciplíně rally. První soutěž pojede už v březnu a bude jí tradiční Valašská Rally. Společně s obchodními partnery APM Automotive a Enterprise Media vybudoval Seznam.cz svůj vůbec první Rally Team, uvedla mluvčí Seznamu Rita Gabrielová.

Článek

V motoristické sezóně rally 2008 bude tento tým provozovat dva stejné vozy Mitsubishi Lancer EVO IX, které vznikly v dílnách firmy KORNO Motorsport. S nimi se chystá na účast v českých i evropských soutěžích.

"Kromě sportovního adrenalinu chceme našim obchodním partnerům nabídnout i atraktivní reklamní plochu, především na našich závodních vozech,“ uvedl manažer Seznam.cz Rally Teamu Radek Majer.

Do technického týmu jsou najati špičkoví mechanici, kteří v těchto dnech dokončují stavbu doprovodných vozidel a technického zázemí týmu.

Příznivci rally se mohou těšit na zvučná jména. Partnery týmu se staly firmy Enterprise Media a APM Automotive. "Věříme, že se náš tým na tratích českých a evropských rally podniků neztratí a bude nás důstojně reprezentovat, “ řekl ředitel Seznamu Pavel Zima.

Informace o jezdeckém obsazení, názory týmových posádek i zákulisí týmu zveřejní Seznam.cz týden před začátkem soutěže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám