Hlavní obsah

ŽENEVA ŽIVĚ: Kia Soul

Novinky,

Zatím to jsou trojčata pro parádu. Každé je jiné, a přece jsou stejné. Kia Soul však bude zanedlouho další řadou do výroby, která atakuje asi nejen evropské trhy.

Foto: Jan Čech, Novinky

Kia Soul Diva

Článek

Kiu Soul budeme za několik měsíců vídat i na silnicích. Výroba by snad měla začít na konci tohoto roku. Nyní vám představíme tři koncepty, které Kia uvedla v Ženevě.

První ze třech je temný Burner. Nejsportovnější, s matným šedým lakem, tetováním na kapotě a jinými drsnějšími světlomety na přední části. Prostě drsnější chlapík pro mladé a dynamické lidi, kteří se chtějí odlišovat. To vše je postavené na obřích devatenáctipalcových kolech.

Druhý Kia Soul Searcher je prý auto určené snad i do terénu - tedy asi spíš do městského terénu. Asi proto vypadá jako teréňák, na což ukazuje i kůží potažená přední kapota (prý nepatří žádnému přejetému chodci), páté dveře a shrnovací střecha vzadu.

Pro lidi vyznávající dokonalou krásu, ženy a metrosexuály pak je ideálním partnerem verze Diva. Bílý lak, zlaté a černé doplňky, to vše má navodit zdání nejvyššího luxusu, jaký nabízí jen nejluxusnější zboží. Ale položme si ruku na srdce - na Maybach Landaulet to nemá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám