Hlavní obsah

Kia vyhlásila designerskou soutěž

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český dovozce automobilů Kia se rozhodl, že uspořádá soutěž pro designéry, mladé lidi a vůbec všechny ty, které zajímá design. Dali k dispozici fotografie a kresby vozu Kia pro_cee´d a soutěžící jej budou upravovat. Vítězný návrh pak tuningová firma postaví.

Článek

Pravidla soutěže jsou jasná. Soutěžící se rozdělují do třech kategorií: A) do 15 let, B) profesionálové (designéři tuningu, tuningové firmy, grafici, graficjká studia) a C) ostatní.

K dispozici jsou na internetových stánkách Kia Mortrs Czech nejen pravidla soutěže, ale také podklady ve formě fotografií a perokreseb.

Do soutěže budou zařazeny papírové návrhy (kresby) ve formátu A4 zaslané spolu se soutěžním listem podle bodu 7. těchto pravidel. Soutěžní návrh každého soutěžícího musí sestávat ze 3 částí – boční pohled, přední 3/4 pohled a zadní 3/4 pohled.

Soutěžící může použít libovolné grafické provedení návrhu (kresba, malba, grafické programy, apod.) buď ve vzorových předlohách černobílých obrysových kreseb (tzv. pérovek), nebo úpravou vzorových digitálních fotografií.

Uzávěrka soutěže je 31. března.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám