Hlavní obsah

Maserati jako kombi

Novinky,

Mít doma v garáži kombíka není nic nenormálního. Jenže mít doma kombíka Maserati, to se jen tak nepoštěstí. Kdo by ho chtěl, musí mít několik miliónů v kapse a šikovnou firmu, která mu na zakázku takový vůz postaví.

Článek

To vše má zatím neznámý zákazník z arabských zemí, který asi jezdí na týdenní nákupy a klasické Maserati Quattroporte je mu málo. Ostatně prý má v garáži už několik dalších na zakázku postavených vozů, takže tohle bude jen další z řady.

Na konstrukci se podílí StudioM a autorem návrhu je člověk, jehož jméno je v motoristickém designu pojmem - Alfredo Stola. Toho jistě znáte ze střediska StudioTorino nebo z jeho vlastní firmy Stola Design. K jeho dílům patří například Porsche Boxster.

:. Maserati Cinqueporte

Nové kombi na bází Masearti Quattroporte už ale mít čtyři dveře nebude (Quattroporte = čtyři dveře/brány), ale dostane o jedny navíc. Takže je třeba povýšit i jméno na Cinqueporte.

To, co vidíte na fotografiích ještě není finální verze. Jedná se o maketu v měřítku 1:4, ale s originálním perleťovým lakem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám