Hlavní obsah

Rolls-Royce ještě delší, ještě luxusnější

Novinky,

O 110 cm delší Rolls-Royce zaručuje, že bude na silnicích skutečně dobře vidět. Jen to nebude parádní dílko přímo od výrobce, ale úprava od malé firmy Mutec.

Článek

Firma Mutec se zabývá vylepšováním, prodlužováním a pancéřováním luxusních vozů, jako je například BMW 7. Jenže s takovým modelem se prorazit na trhu moc nedá, takže Mutec nabízí i další kousek - Rolls-Royce Phantom.

:. Mutec Rolls-Royce Phantom 1100

Ten je nabízen hned ve dvou provedeních. Buď standardně protažené verzi o 400 mm (dvojice sedadel vzadu) nebo o 1100 mm. Tu vám představíme dnes. Vůz tím získal nebývalý rozvor a délku karoserie. Díky tomu se dovnitř vejde hned šestice lidí. Do protažené střední části jsou totiž zabudována stejně luxusní prostisměrná sedadla. Mezi ně je pak umístěna speciální konzole, která je dílem muteku. V ní je zabudován jak bar, tak i speciální přihrádka na laptop a vešly se sem i výdechy klimatizace.

:. Mutec Rolls-Royce Phantom 1100

Škoda jen, že protažením se zničila výhoda proti sobě otevíraných dveří - velký vstupní otvor pro komfortní nasednutí.

Mutec navíc nabízí pro všechny vozy, tedy i pro tento typ zvýšenou střechu, speciální multimediální výbavu, kancelář na kolech a jak říká na svých stránkách - „vše co si zákazník přeje, Mutec splní“.

Reklama

Výběr článků

Načítám