Hlavní obsah

Upravený Mercedes-Benz Sprinter od firmy Hartmann

Novinky,

Tuning vozů se většinou dotkne vozidel, která jsou k tomu už ze své podstaty určena - sporťáky a osobní vozy. Jenže pak se na světě objevují úpravy vozidel, u kterých to lze očekávat jen obtížně. Například u velkoprostorových vozů a minibusů.

Článek

Ale není třeba na ně zapomínat. To ukazuje například düesseldorfská firma Hartmann, která si vzala do péče skutečně solidně velký minibus Mercedes-Benz Sprinter a připravila pro něj paket s názvem SP5.

Ten nezahrnuje technické změny, přece jen u tohoto typu vozu není důležitý jízdní výkon, ale především vzhledové úpravy.

Změn na karoserii je na tento druh vozidla až překvapivě hodně. Hartmann připravil pro sprintera nový nárazník vpředu i vzadu, nové prahy a obložení dveří, mřížku chladiče a několik dalších drobností.

:. Hartmann Sprinter SP5

Samozřejmě, že velkou roli v tuningu hrají i nová kola, která mají průměr 19“ s pneumatikami o rozměrech 255/55 R19.

V interiéru nabízí firma také několik změn. Obložení přístrojové desky může být v imitaci chromu, dřeva nebo karbonu. Hartmann také upozorňuje, že pokud bude zájem, může vůz upravit pro velkou mobilní kancelář, kde se luxusem a moderními technologiemi nebude šetřit. Připojení na internet, zdroje energie pro mobily, notebooky, DVD přehrávače či luxusní chladničky tam mohou být samozřejmostí.

:. Hartmann Sprinter SP5

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám