Hlavní obsah

Ad Personam, aneb Lambo podle vkusu

Novinky,

Úpravy vozů jsou možné až po zakoupení nebo už v továrně. A právě individualizace pro budoucí majitele firemními specialisty se rozvíjí velmi překotně. Třeba Lamborghini takový program má, ale bude ho dále rozvíjet. A jméno je velmi typické - Ad Personam.

Článek

Je jasné, že tento program není pro lidi, kteří mají hluboko do kapsy. Ono nový lak na Murciélago a speciální kůže do interiéru bude stát asi tolik, jako nové BMW 3. Jenže ti, kteří si takový vůz mohou dovolit, si jistě řeknou, že když už ta legrace něco stojí, tak ať je alespoň pořádná.

Pro ně připravil Ad Personam například matný lak (Reventónská šeď se velmi líbila) v hnědém odstínu. K tomu se jistě bude hodit speciální obšití velmi kvalitní alcantarou v odstínu Marrone Gaia.

Ale to opravdu lahůdkové je světle modrý lak Blu Cepheus. Majitelé budou v tomto laku zcela jistě nepřehlédnutelní. Kdo váhá, jestli se mu lak bude líbit, ať se vydá na detroitský autosalon. Tam budou takto upravené vozy vystaveny.

:. Lamborghini Ad Personam - obšití sedadel toskánskou teletinou je samozřejmě děláno ručně.

A ti, kdo v interiéru chtějí opravdovou specialitu, dostanou parádní obšití toskánskou teletinou v přírodní barvě. Je to tak vysoká kvalita kůže, že její cena by byla stejná snad jen při nasazení potahů z krokodýlí kůže.

Anketa

Která značka je podle vás lepší?
Lamborghini
41,4 %
Ferrari
34,3 %
Porsche
24,3 %
Celkem hlasovalo 2459 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám