Hlavní obsah

První ochutnávka nového konceptu Land Rover

Novinky,

Automobilka Land Rover představila už na frankfurtském autosalonu první fotografii vozu, který se představí až v lednu v Detroitu. Oficiálně se tak přiznala ke konceptu SUV ve stylu kupé. Z fotografie však toho moc k poznání nebylo.

Foto: Land Rover, Novinky

Land Rover Coupe-Crossover

Článek

Nyní se objevuje další fotka, která je už o něco zajímavější, než rozmazaná „prvotina“. Zde je poznat, že vůz skutečně bude mít pouze tři dveře, které však budou ohromné. Do interiéru se totiž vejdou čtyři cestující. Pět jich nebude, to je jasné z nové fotografie, která odhaluje, že automobil dostane prosklenou střechu a velký středový tunel.

V sériovém provedení se však asi dočkáme klasické zadní třímístné lavice. Možná si říkáte, jak to, že mluvíme o výrobním voze, když v Detroitu bude jen koncept? Není žádným tajemstvím, že se tento vůz bude vyrábět. Jeho pozice bude ještě pod Land Roverem Freelanderem/LR2 a konkurovat bude prémiovým značkám. Jeho protivníci budou BMW X1 nebo Audi Q3.

Land Rover Coupe-Crossover a jeho vůbec první fotografie.foto: Novinky/Land Rover

Všechny tyto vozy jsou ještě hudba daleké budoucnosti, stejně jako Land Rover Coupe-Crosover. Ovšem tato britská značka bude mít pravděpodobně velký náskok před konkurenty, protože se plánuje,. že první vozy by mohly spatřit světlo světa na konci roku 2009.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám