Hlavní obsah

Decentní ochutnávka nového Volkswagenu Passat Coupe

Novinky,

Kdybychom chtěli vypátrat prvního, kdo odhaloval automobil jen po detailech, pak bychom museli sahat asi hodně hluboko do minulosti. Každopádně podobným způsobem malé, ale nicneříkající ochutnávky vozu postupuje i Volkswagen při svém odhalování vozu Passat Coupe.

Foto: Volkswagen, Novinky

Volkswagen Passat Coupe

Článek

Volkswagen vypustil do světa několik fotografií, které dávají jen přivonět k novému Passatu Coupe. Víc ovšem nic. Popravdě řečeno, kdyby značka nedala vědět, že tohle je onen model, asi bychom si ho mohli splést klidně se sedanem.

Z čelní masky nebo lemu zadního víka opravdu mnoho nepoznáme, a tak se stávají tyto fotky jen bouří ve sklenici vody. Ale vzhledem k tomu, že jsme zpravodajský server a vy máte právo na informace, tak se připojujeme k ostatním médiím a tyto fotografie zprostředkováváme.

Volkswagen Passat Coupefoto: Novinky/Volkswagen

Pro ty, co jsou nespokojení jen s detaily karoserie snad potěšíme tím, že doplníme několik informací, jenž se postupně vynořují z utajených míst Volkswagenu. Podle neověřených zprávy by základním motorem měla být zážehová osmnáctistovka s výkonem 118 kW, která dosahuje tohoto pěkného maxima díky přeplňování. Komu to bude málo, dostane na výběr i pořádný šestiválec o objemu 3,2 l.

Volkswagen Passat Coupefoto: Novinky/Volkswagen

Volkswagen Passat Coupefoto: Novinky/Volkswagen

Zatím hodně spekulativní je nasazení turbodieselů. Což o to, ony tam budou, ale nyní jde jen o to, jestli Volkswagen se už konečně odhodlá a vloží sem motory původem z Audi, tedy s common railem a piezoeletrickými vstřikovači. Vzhledem k tomu, že vůz se má prodávat i v USA, klidně se vsadíme, že to tak bude.

Reklama

Výběr článků

Načítám