Hlavní obsah

Takhle možná bude vypadat nový Forester

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na zahraničních serverech se objevil nákres vozu, jenž by mohl ukazovat, jak vypadá již připravovaný Subaru Forester nové generace. Jestli má obrázek pravdu však odhalíme až na začátku příštího roku.

Článek

To, že Subaru Forester už má své nejlepší roky za sebou, je všem jasné. Jeho design, i když velmi funkční a podle vkusu třeba i nestárnoucí, není v dnešní době již konkurenceschopný. Však se také jeho první generace objevila na trhu v roce 1997. Od té doby sice vůz prošel faceliftem, ale základ automobilu zůstal stejný. Stačí se podívat na dnes prodávaný model, který jsme nedávno testovali, a je jasné, že změny jsou prostě nutné.

Příští rok rozhodne

Nová generace se představí na severoamerickém autosalonu v Detroitu. Jedná se o další součást plánované expanze značky na severoamerický trh, kde se jí daří celkem dobře. Forester se tak nejdříve dostane do USA, následně bude importován i do Evropy.

U nového vozu zcela určitě můžeme čekat delší rozvor, vzhled více se přibližující modelu Tribeca a v budoucnu přijde i velmi dlouho slibovaný turbodiesel. Jeho premiéra by snad měla být už konečně na jarním ženevském autosalonu, ale kdo ví. Takových slibů už tady bylo hodně.

Reklama

Související témata:

Související články

Test Subaru Forestera 2.0 LPG: nestárne

Tohle auto prostě nestárne. Ono se staré už narodilo a od té doby je stejné. Vzhled už v době uvedení na trh byl poněkud hranatější a krabicovitější...

Výběr článků

Načítám