Hlavní obsah

Moto: Triumph Street Triple 675

Novinky, Martin Machala (Autor je redaktorem Světa motorů)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O podobě nového naháče od Triumphu se už nějaký čas spekulovalo, anglický výrobce ale teprve před nedávnem uveřejnil první oficiální fotografii.

Článek

Z jediné fotky je okamžitě jasné, od koho si novinka vypůjčila základní tvary. Hlavně přední partie se dvěma světlomety se hodně podobají většímu bráškovi Triumph Speed Triple.

A jak se nový angličan vlastně jmenuje? U Triumphu dlouho váhali mezi Street Triplem a Sport Triplem. Nakonec zvítězila "pouliční" varianta.

Tříválec i podvozek už dobře známe ze supersportovní Daytony 675, která dokázala potrápit i zavedenou japonskou konkurenci. Když se to vezme kolem a kolem, tak Street Triple je v podstatě nahatá Daytona, včetně rámu či vidlic. Máme se tedy na co těšit...

Výkonu 92 kW jako u Daytony se nedočkáme, naháč by měl disponovat 78 kW. To ale bude stroji s hmotností bez náplní 167 kg určitě bohatě stačit.

Reklama

Související témata:

Související články

Suzuki Bandit: všechno je jinak

Suzuki Bandit vydržel bez pořádné modernizace hodně dlouho, do letošní sezony ale vyjíždí tento velký japonský loupežník s totálně přepracovanou technikou.

Aprilia NA 850 Mana: tak trochu jiná motorka

U Aprilie se rozhodli pro menší motocyklovou revoluci. Že na to Aprilia NA 850 Mana nevypadá? Nenechte se mýlit, tahle italská motorka je všechno, jenom...

Trojice nových motocyklů od BMW

Kdo se hodlá pustit i mimo zpevněné silnice, měl by se podívat k BMW. Tradiční mnichovská značka připravila hned trojici nových strojů s terénními ambicemi,...

Výběr článků

Načítám