Hlavní obsah

Bertone možná udělá sporťák pro USA

Novinky,

Jeden z nejdůležitějších časopisů na světovém trhu zabývající se automobily je Automotive News. Z jeho článků se dá vyčíst ledacos a v rámci rozhovorů se zjistí i leckdy nečekané souvislosti. Tak například to, že Bertone bude dělat sportovní vůz s motorem od BMW.

Článek

Článek se zabývá Barbarou Bertone (dcerou Lilli Bertone), která se v managementu vyskytovala - nevyskytovala. Každopádně teď je zpátky na svém místě a slibuje zaměstnancům, kteří jsou už hodně dlouhou dobu bez práce, že začnou zase tvrdě makat. Podle ní se totiž uvolněné výrobní linky po Opelu/Vauxhalu Astra kupé a kabriolet za chvíli zase zaplní výrobou obytných vozů a také sportovního vozu BMW pro Spojené státy. Zdá se vám to překvapující? To asi většině lidí, kteří do autobussinesu trochu vidí. V BMW si svoje auta vyrábí sami a naopak mají tendenci čím dál více přesouvat své výrobní síly do USA. [celá zpráva]

Tak jak je to tedy? V BMW o této výrobě neměli ani tušení, tak je tedy nasnadě, že výrobu si objednal neznámý externí zákazník nebo bude vůz přímo pod značkou Bertone a z BMW bude mít jen motor! Právě tato varianta se zdá být asi nejpravděpodobnější, a to i i s ohledem na poslední koncept této italské karosárny Bertone Barchetta. [představení vozu] Jen škoda, že nebyla řeč také o Evropě.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám