Hlavní obsah

S-Line paket pro Audi A5 je připraven

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Audi A5 se ještě ani nezačalo prodávat a už je pro něj připravena jak verze se silnějším motorem (S5), tak i jen vizuální paket S-Line. Ten sice vychází ze silného modelu, ale má svá vlastní pravidla.

Článek

Tak například je možné mít víc na výběr, pokud jde o kola. Zájemci o nové pětipaprskové hliníkové ráfky si budou moci vybrat z průměrů 18, 19 a dokonce i 20 palců. Ty ale budou v nabídce jen na některých trzích, u nás se asi moc zájemců nenajde.

Vizuálně je automobil možné poznat podle pozměněného předního a zadního nárazníku s novými vstupy vzduchu, změněných koncovek výfuku, robustnějších prahů a samozřejmě i podle loga na zádi.

V interiéru se objeví dekorace z leštěného hliníku, třípaprskový volant a nové obšití sedadel v kombinaci nappa/alcantara. Ovšem pro zájemce je i klasický S-line potah alcantara/kůže. Samozřejmě, že nesmí chybět ani sportovní pedály, obložení prahů a množství značek S-line po interiéru, aby náhodou majitel nezapomněl, že jede v něčem extra.

Reklama

Související témata:

Související články

Ostré nejnovější kupé Audi S5

Chudáci marketingoví manažeři Audi. Jejich plány postupného odhalování nového Audi A5 v úterý padly a o den později se objevují i další fotografie...

Výběr článků

Načítám