Hlavní obsah

Čínský Chery má nabito k útoku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čínská automobilka Chery chce být první, která se dostane na evropské trhy. Pomoci jí k tomu má několik nových modelů, které představí na autosalonu v Šanghaji. Také zde ukáže několik konceptů. Ty se snad v budoucnu objeví jako nové modely určené pro náš kontinent i USA.

Článek

Mezi nimi bude i Chery Shooting Sport Concept. Tento vůz je už podle prvních nákresů velmi podobný konceptu Renault Clio Grand Tour Concept, jenž se představil před měsícem v Ženevě. [celá zpráva]

Automobil má stejnou koncepci - dynamickou karoserii s trojicí dveří a prodlouženou karoserií do tvaru kombi. Známe jej pod označením Shooting Brake, k němuž se Chery hrdě hlásí, Renault však toto tradiční jméno zcela vynechal.

Technické detaily o automobilu zatím nejsou známé, ale lze předpokládat, že postaven bude na základě již existujícího modelu. Možné je i použití podvozku Dodge Hornet, který pravděpodobně bude pro americkou značku Cherry vyrábět. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám