Hlavní obsah

Subaru Impreza v novém

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na světě se objevují první snímky Subaru Impreza. Možná, že jste doufali v něco úchvatného, když po letech přechází značka z karoserie sedan na hatchback, ale... No posuďte sami, jak vůz na první fotografii vypadá.

Článek

Možná by bylo lepší, aby automobil opravdu vycházel z konceptu B5-TPH, jak jsme již jednou předeslali. [celá zpráva] Jenže to je asi jen naše zbožné přání. Podle prvních fotografií, které vyšky v japonských motoristických časopisech se asi budeme muset spokojit s opravdovou klasikou. Klasickým hatchbackem, který si spleteme s jakoukoli jinou značkou.

Subaru si vybralo pro první představení skutečného vozu autosalon v New Yorku. Zde by měla být prezentována verze WRX STI, takže je jasně vidět, že orientace na sportovní vozy tu stále bude a víc se soustředí na trhy, kde je větší kupní síla.

Nová Impreza by na evropské trhy měla přijít během příštího roku. Dostane tradiční pohon všech kol Symatrical AWD, bude mít i současné motory o objemech 1,5 a 2,0 l a pokud to konstruktéři zvládnou, tak se zde pravděpodobně objeví i nový turbodiesel boxer. Jeho příprava je však extrémně zdlouhavá a mnoho lidí na něj už netrpělivě čeká dva roky.

Anketa

Ohodnoťte známkou nové Subaru Impreza.
1
31,8 %
2
13 %
3
14,5 %
4
23,7 %
5
17 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1734 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Subaru omezí hliník na karoseriích

Rostoucí spotřeba hliníku zvýšila jeho ceny za posledních pět let na téměř dvojnásobek. Kvůli tomu se prodražují i automobilové díly. Japonská automobilka...

Subaru Impreza v současné podobě skončí

Dny málo prodávaného Subaru Impreza jsou sečteny. Jeho klasická karoserie sedanu nebo málo prostorného kombi už nikoho neláká, proto bude nahrazena novou....

Test Subaru B9 Tribeca: zaoceánský parník

Na Subaru B9 Tribeca jsme se těšili. Tohle auto konečně není polovičatým řešením mezi SUV a kombi, takže by svým super pohonem všech kol mohlo být velmi...

Výběr článků

Načítám