Hlavní obsah

Louis Vuitton popřel koupi Aston Martinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prodej britské automobilky Aston Martin se stává dost nepřehlednou záležitostí. Ford mlčí a v agenturách "propraná" firma Louis Vuitton důrazně popřela, že by značku koupila a dokonce, že by se o ní zajímala.

Článek

V oficiálním prohlášení se tiskový mluvčí tvrdě ohradil proti tomu, že by firma kdy chtěla Aston Martin koupit a informace, jež byly agenturami zprostředkovány minulý týden označil za lež. Nedorozumění prý nastalo tehdy, když investiční skupina, v jejímž čele sedí šéf LVMH Bernard Arnault.

Tato investice však padla, když byla zveřejněna cena za britského výrobce luxusně sportovních vozů. Cenu 400 000 000 liber (přibližně 17 miliard korun) si nemůže dovolit jen tak někdo.

Podle vyjádření společnosti LVHM se značka nikdy nepokusila kupit Aston Martin a zůstane raději u svých módních doplňků, šampaňského a voňavek. Výsledek výběrového řízení tak bude muset odhalit až Ford, který zatím tajemně mlčí. Výsledky by mohly být pravděpodobně na konci února či začátku března.

Reklama

Související témata:

Související články

Ford uvažuje i o odprodání Aston Martinu

Jak se zdá, tak Ford stále neví, kterým směrem povane vítr v ozdravném plánu automobilky. Nejdřív prosákly zprávy o možném prodeji Jaguaru a Land Roveru,...

BMW nemá o Aston Martin zájem

Podle představitele BMW nemá o prodávaný Aston Martin jeho značka zájem. Spekulace o možném prodeji německému výrobci jsou tak vyvráceny.

Výběr článků

Načítám