Hlavní obsah

Audi R8 pro potěšení oka

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už to nebude dlouho trvat a na evropské trhy přijde sportovní Audi R8. Automobilka připravila před jeho uvedením sérii filmů a fotografií, aby naladila případné zájemce. Ale snad i nemajetní motorističtí fanoušci se nechají unést.

Článek

První dvě videa jsou oficiální intra k vozu. Omlouváme se za méně kvalitní záznam, který je dán nevhodným formátem k převodu do redakčního systému:

Pro připomenutí zopakujeme základní technické údaje Audi R8. Motor vozu je dost známý vidlicový osmiválec o objemu 4,2 l s přímým vstřikováním FSI. Maximální výkon 309 kW je k dispozici v 7800 ot./min. Točivý moment 430 N.m je k dispozici až od 4500 ot./min, ale devadesát procent maxima lze využít v otáčkách ještě o tisíc nižších. Maximální rychlost vozu je 301 km/h a zrychlení z 0 na 100 km/h zvládne za 4,6 s. Více informací o voze si můžete přečíst v jeho představení. [celá zpráva]

:. Kliknutím na obrázek jej zvětšíte do původní velikosti

Třetí video je komentované a jeho náplní je zdůraznit perfektní jízdní vlastnosti vozu.

Reklama

Související témata:

Související články

Audi R8 přijde i s turbodieselem

Sportovní vůz Audi R8 zlomí další pověru. Jako první vůz této kategorie dostane totiž supervýkonný vznětový motor. Nejde o nic menšího, než o vidlicový...

Výběr článků

Načítám