Hlavní obsah

Na designérskou soutěž Peugeot se přihlásilo přes 4000 projektů

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úvodní fáze čtvrté designérské soutěže Peugeot La Griffe spatřila přes 4000 návrhů a projektů, které zaslali internetoví výtvarníci z celého světa. To je největší zájem o tuto soutěž v její historii.

Článek

Díky zájmu, který mají na svědomí vítězné projekty z minulých ročníků, zažívá čtvrtá soutěž designérů vzrůst mezinárodní popularity a projekty přichází ze 113 různých zemí. Největší počet projektů byl zaslán z Číny (525), před Francií (477), Tureckem (212), Mexikem (161), Ruskem (153), USA (123), VB (122), Argentinou (103) a Kolumbií (99).

Soutěž nyní vstupuje do druhé fáze. Od 21. prosince do 23. ledna se bude rozhodovat o deseti finalistech, a to hlasováním přes internet, kde se bude volit mezi 30 stručně popsanými projekty, které vybrala odborná porota.

Po skončení veřejného hlasování, rozhodne odborná porota, složená se zástupců Peugeot, zejména z Peugeot Design Centre a zástupců Microsoft Xbox 360, o vítězi soutěže, který bude oznámen uprostřed února na internetové stránce www.peugeot-concours-design.com.

Přinášíme vám několik návrhů, které se do soutěže přihlásily. Většinou jde o počítačově vytvořené modely, které byly zaslány v elektronické podobě.

Peugeot Nucleus X od Thomase Parela

:. Kliknutím na obrázek jej zvětšíte do původní velikosti

Jen pro připomenutí - minulý ročník zvítězil koncept Peugeot Moovie, který byl opravdu netradičním pojetím vozu, jehož kola byla nahrazena pohyblivými pásy a vzhled připomínal velkou bublinu.

Peugeot Moovie

:. Kliknutím na obrázek jej zvětšíte do původní velikosti

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám