Hlavní obsah

Lehce motorizované saně pro Santa Clause

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo by dneska očekával, že by na západě jezdil Santa Claus na saních a táhli ho sobi. Téhle pohádce už dnes nevěří ani nejmenší a nejnaivnější dítě. Tam jezdí v Hummeru H2, na snowboardu nebo sněžném skútru s pořádně vyvinutou pomocnicí jako řidičkou. A jestli ne všude, tak alespoň na německé stanici Pro 7.

Článek

Právě německý kanál si objednal jeden speciál pro svůj pořad Galileo od známé německé firmy GeigerCars, která se na tuning amerických vozů specializuje.

Letos si tak německý Santa pořádně užije, až bude objíždět na Vánoce všechny německé komíny. Jeho nové sáně jsou opravdu ohromující. Základem je Hummer H2, který sice nedostal tradiční dílko geigeru - dvojitý kompresor - ale pořádnou doplňkovou výbavu. Vůz je kompletně vyveden v tradiční červeno-bílé barvě, a to i uvnitř. Tam je kompletně vypolstrován právě červenou kůží, a kde jí nenajdeme, tam jsou ohromné 42palcové obrazovky, elektrický krb nebo zesilovače 3800 W silné audioaparatury. Aby byla pohoda dokonalá, najdeme v interiéru i boxy na ohřívání svařeného vína či lednici na sladkosti.

Doplňková výbava vozu však taky znamená speciální výklopné dveře, držák na dva snowboardy, dva curlingové kameny, sáňky a další zimní výbavu a samozřejmě i tažné zařízení. Pro zimní radovánky je totiž nejdůležitější pořádný sněžný skútr, jehož řídítka bude obsluhovat dobrá "roštěnka" v tématickém oblečku.

A abyste vůz poznali i v noci, bude si na cestu svítit 250 LED diodami, které jsou na všech liniích vozu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám