Hlavní obsah

Audi A3 dostane kabriolet

Novinky,

S největší pravděpodobností dostane malé Audi A3 kabriolet, který by měl zatím celkem úzkou řadu rozšířit. Nová A3 Convertible se bude pravděpodobně vyrábět v Maďarsku nebo v Bruselu.

Článek

Kapacita výrobního závodu v Ingolstadtu je naplněna po okraj. Proto také musí být model TT vyráběn v Maďarsku, i když jeho výrobní proces je tak složitý (všechny díly se do Maďarska dováží). Přesto se zde pravděpodobně začne vyrábět i nový model Audi A3 Convertible.

V hledáčku výrobních závodů je však i Brusel, kde zanedlouho zcela skončí výroba VW Golf. [celá zpráva]. O tuto továrnu se však už zajímá i koncern GM, který by zde chtěl nastartovat výrobu značky Saturn [celá zpráva].

Ten by se měl objevit v roce 2008, takže již příští rok na podzim bychom mohli vidět jeho koncept na frankfurtském autosalonu. Tento 2+2sedadlový vůz by měl kompletně vycházet z A3, převezme tedy jak podvozek, tak i motory. Zatím můžeme jen spekulovat, zda dostane pevnou skládací či plátěnou střechu.

Reklama

Související témata:

Související články

VW ukončí výrobu golfů v Bruselu

Pocit zoufalství a zmaru opanoval včera tisíce zaměstnanců továrny na výrobu vozů Golf ve své továrně v Bruselu. Jejich chlebodárce, německá automobilka...

Výběr článků

Načítám