Hlavní obsah

Získejte pevný a sexy zadeček pomocí 3D cvičení

Novinky, das

Léto a období plavek se nezadržitelně blíží, je tedy nejvyšší čas začít na svém těle pracovat. A to i tehdy, nemáte-li problém s kilogramy navíc. Pevný zadek a stehna jednoduše nejsou zadarmo. Navíc vám k nim nepomůže ani dnes tolik populární běhání, které sice podporuje spalování podkožního tuku, ale na tvarování těla se příliš nepodílí.

3D cvičení pro sexy zadek Video: Novinky

 
Článek

Svaly na hýždích patří mezi velké svalové skupiny, tudíž se při jejich posilování spotřebuje hodně energie. Kromě zpevnění zadečku tak vaší odměnou může být i hubnutí. Ihned po cvičení sice můžete mít pocit, že jsou vám kalhoty těsnější, ale to je dáno jen bohatším krevním zásobením, které časem odezní. V každém případě je vždy velmi důležité po posilování svalů také jejich protažení, je třeba dodat organismu dostatek tekutin a dopřát si řádnou regeneraci.

Ve videu jsme pro vás připravili velmi efektivní cviky na posílení svalů hýždí od osobního trenéra Filipa Raptopulose z 3D Fitness akademie, které lze provádět v klidu domova, přičemž důležitou pomůckou pro tyto cviky je klasická židle.

Během cviků je velmi důležité dát si pozor na postavení kolen a pánve a správné protažení páteře.

1. Cvik Dřep - vstát ze židle se může zdát velmi jednoduché, ale většina lidí to ve skutečnosti neumí dobře. Vzhledem ke špatným návykům je pak bolí záda či dolní končetiny. Podívejte se, jak by to mělo vypadat správně.

2. Cvik Výpad - židle bude sloužit jako opěrný bod, aby byl cvik proveden správně a zapojily se hýžďové svaly.

3. Cvik Výtah - židle opět bude sloužit jako pomyslný opěrný bod. Během tohoto cviku se bude zároveň procvičovat i horní část stehenních svalů.

Video vzniklo ve spolupráci s Českým svazem aerobiku a fitness www.fisaf.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám