Hlavní obsah

Jak získat krásné paže do šatů či tílek

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože ruce i ramena používáme při většině každodenních činností, nezapojujeme při tom všechny svaly, a zejména v zadní části paže se nám často utváří tuková řasa, která vypadá nevzhledně a kazí celkový dojem.

Cviky na krásné paže do šatů či tílekVideo: Novinky

 
Článek

„Jedním z velkých problémů, když se dámy chtějí odhalit do šatů či tílek, bývají oslabené svaly na pažích. Doporučujeme se tedy zaměřit při cvičení na posílení tricepsu a dvouhlavého svalu pažního. V případě provádění kliků jsou navíc posilovány i prsní svaly, čímž dochází i k výraznému vylepšení dekoltu,” vysvětluje Kateřina Bímanová, studio manažerka z pražského fitness klubu Factory Pro.

„Aby byl vidět náležitý efekt cvičení, je dobré tyto partie posilovat minimálně dvakrát týdně po dobu tří měsíců,” radí.

Ve videu jsme pro vás připravili cviky od instruktora Les Mills Josefa Sýkory z Factory Pro, díky kterým velmi snadno posílíte paže a dodáte na atraktivitě dekoltu.

1. Klik s oporou dlaní do šířky a s oporou kolen

2. Náročnější klik s oporou dlaní do šířky bez opory kolen

3. Tricepsový klik - s oporou dlaní na šíři ramen

Výhodou těchto cviků je, že pracujete pouze s váhou vlastního těla a nepotřebujete žádné nářadí.

Video vzniklo ve spolupráci s Českým svazem aerobiku a fitness www.fisaf.cz.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám