Hlavní obsah

Polévková smršť potěší gurmány a zároveň pomůže potřebným

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Polévka nejen zahřeje a dodá potřebnou energii, je i důležitou součástí prevence proti vzniku mnoha onemocnění, včetně cévních mozkových příhod. Na důležitost polévek se rozhodli upozornit přední čeští šéfkuchaři, kteří v týdnu od 26. ledna do 1. února v prostorách pražské pěší zóny Anděl budou nabízet své nejoblíbenější. Výtěžek z celé akce poputuje na provoz centra odborné péče pro osoby po mozkové příhodě a úrazech hlavy Ergo Aktiv.

Foto: Profimedia.cz

Poctivá polévka je důležitou součástí prevence proti vzniku mnoha onemocnění.

Článek

Lidé budou mít příležitost ochutnat polévky od takových kuchařů, jako je Roman Paulus, Dita P., Filip Sajler, Ondřej Slanina, Radek Kašpárek, Tomáš Kalina a další.

Na správnou nutriční hodnotu a složení jednotlivých polévek bude dohlížet dietoložka MUDr. Kateřina Cajthamlová. Patronem celé akce je pak herec Vladimír Polívka.

Vydatnou a zdravou polévku budou každý den od 10:00 do 20:00 prodávat klienti Ergo Aktivu za cenu 55 korun, z čehož minimálně 40 korun půjde přímo na provoz centra.

Půjde tak nejen o výběr peněz pro dobrou věc, ale také o zapojení nemocných do aktivit, které jim pomáhají k návratu do zaměstnání a normálního života.

Více informací na www.polivkovasmrst.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám