Hlavní obsah

Sexy i s kily navíc

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nadváha není jen kosmetický a zdravotní problém. Často se dotýká naprosto nesmyslně i intimního života. Štíhlost ale není tím nejdůležitějším atributem sexuální atraktivity. Mnohdy tomu bývá spíše naopak. Muži jednoduše chtějí ženu za něco chytnout a nějaké ty špíčky při milování vůbec neřeší.

Foto: Profimedia.cz

Každá žena může být krásná.

Článek

Bohužel společnost mnohdy vzkazuje ženám něco jiného a ochuzuje je tak o ty nejkrásnější životní momenty. Pokud se žena stydí za své tělo, často se nedokáže ani za světla svléknout, natož se uvolněně oddávat intimním hrátkám. Chybějící sebedůvěra tak dokáže pokazit úplně vše.

Nemusí tomu tak ale být. Každá žena může být krásná a pro mnohé muže neodolatelná. Stačí, když přijme své tělo a naučí se ho mít ráda. Znovu nabrané sebevědomí bývá tím nejúčinnějším kouzlem, jímž muži učaruje.

Mimochodem ne náhodou muži doma preferují právě boubelky před utra štíhlými modelkami. Jednak jsou tyto ženy zárukou domácí pohody a pak také z evolučního hlediska velké rodiny. Navíc i po sexuální stránce jim mohou poskytovat mnohem větší uspokojení.

Jak probudit lásku ke svému vlastnímu tělu?

Zapomeňte na magazíny a inspirujte se reálnými těly - nejenže nad fotkami v časopisech tráví grafici retušováním i několik hodin, ale ani štíhlost není zárukou dokonalosti. Povolenou kůži či celulitidu mívají všechny ženy, které netráví hodiny denně v posilovně. Protože za dokonalými těly stojí nejen omezování jídelníčku, ale skutečná dřina na posilovacích strojích.

Přemýšlejte o svém těle jinak - pokud vás vlastní vzhled a především nedokonalé tělo skutečně trápí, pak o něm začněte přemýšlet ne jako o modelu, ale jako o nástroji. Tělo není jen statický monument, ale především nástroj, díky kterému se pohybujete, rodíte děti, tančíte, ale také milujete. Každá nedokonalost na vašem těle tak může mít svou opodstatněnou funkci.

Pořiďte si stmívač světel - pokud se stydíte, pak si domů pořiďte stmívače světel - intimní osvětlení udělá naprosto jinou atmosféru a hlavně ukáže jen to nejdůležitější. A zakryje vše, co muži vidět nemusí. Je to velmi podobné jako intimní světlo při svíčkách. Jenže svíčky nepatří k nejbezpečnějším.

Nové prádlo dokáže přímo zázraky - může to znít jako klišé, ale nové prádlo skutečně působí blahodárně na ženské sebevědomí. Je ale nutné, aby žena upřednostnila dobře padnoucí střih z příjemných materiálů. Příliš těsné či krásné, ale z nepříjemných materiálů, ženě víc ublíží, než přidá.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám