Hlavní obsah

Když se ženy v posteli nudí

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedním z velkých nepřátel vztahů bývá nuda. Snad žádný muž nechce být označován za milence, se kterým v posteli není o co stát. Co je podle žen nejvíce nudné v posteli, a čeho by se tak měli muži vyvarovat?

Foto: Profimedia.cz

Nuda je úhlavním nepřítelem milostného života.

Článek

Co pár, to jiné přednosti, nedostatky i neduhy. Jedno mají ale téměř všechny vztahy společné. Jak se z nich začne vytrácet láska, spokojenost a vášeň, a začne je nahrazovat stereotyp a nuda, bývá to často důvodem k rozchodu.

Server Askmen přinesl přehled nejčastějších zjištění, co ženám v posteli přijde nudné a nezáživné, čemu by se měli muži co nejvíce vyhýbat nebo co by měli omezit.

Žádost

Když je muž se ženou již nějaký čas, měl by alespoň částečně znát řeč jejího těla a emoce, aby věděl, co se jí líbí a co ne. Nebude tak prostor na to se ptát, zda něco smí. Jednou z mnoha věcí, které dokážou spolehlivě zničit sexuální atmosféru, je totiž právě žádost, zda smí muž pokračovat ve svádění.

Správný milenec jednoduše po nějaké době spolehlivě ví, jak ženu dostat do nálady, ve které žádné povolení nebude potřeba.

Předvídatelnost 

Přitažlivé na sexu v počátcích vztahu bývá určité tajemno, při kterém partneři netuší, co od toho druhého očekávat. S tím souvisí i vášeň, která se ovšem se stále stejným průběhem milostného aktu rychle vytrácí. Jednoduchá rada tak je udržet určité napětí a překvapení v sexuální rovině a nebát se zkoušet nové věci.

Mechanický sex

Snad každá žena potvrdí, že milování a intimní chvilky nejsou jen o sexu samotném. Je potřeba něha, ale i vášeň, rozmazlování. Ne každý pohlavní styk musí být nebesky skvělý, ale pokud jede stále podle stejného scénáře, kdy se chce především muž dostat co nejrychleji na vrchol, není to rozhodně to pravé, co by ženu dostávalo do varu.

Stereotyp

Důležitým aspektem vztahu bez ohledu na dobu jeho trvání je také romantika. Sex jednou za týden či měsíc a mezi tím každodenní domácí rutina nikoho moc nenažhaví. Zkuste proto občas podniknout romantický výlet, zajít na večeři, šeptat si milostná vyznání jako na počátku při seznamování. I takové drobnosti nedovolí vztahu spadnout do stereotypu.

Postel a nic víc

Postel je nejběžnějším místem, kde se milostné hrátky odehrávají, nikde ale není psáno, že jediným. Občasné oživení změnou „lokace” není rozhodně na škodu, pokud s tím oba partneři souhlasí.

Zvukové projevy 

Další ze záležitostí, které ženám v posteli vadí, jsou příliš hlasité, nebo naopak vůbec žádné hlasové projevy při milování. Když díky partnerovi vědí všichni sousedi, co se v noci dělo, není to nic příjemného. Stejně jako nejistota, když naopak muž během styku mlčí jako hrob.

Správná volba a tón slov přitom můžou být u některých žen tím správným afrodiziakem.

Reklama

Související témata:

Související články

I muži prý v posteli předstírají

Ne vždy v životě dostaneme všechno, co chceme. Abychom si nepřipadali hloupě nebo nevypadali v očích ostatních jako chudáci, tak předstíráme. Že se máme lépe,...

Jak dostat v posteli přesně to, co chcete

Sex je podstatnou součástí vztahu. I když není tím jediným, o čem by měl svazek dvou lidí být, kvalita a prožitky při milování vztahu pomohou, nebo ho naopak...

Výběr článků

Načítám