Hlavní obsah

Chování, kterým si ženy snaží pojistit vztahy

Novinky, bok

Nové vztahy jsou nejen o lásce, ale i plánech a nadějích. A také o maličkostech, na kterých se rozvíjející se vztah zakládá. Dá se ale vysledovat i specifické chování, kterým si chtějí ženy svůj vztah pojistit. Přehled některého z něj přinesl server Woman’s Health magazine.

Foto: Profimedia.cz

Jaký je nový partner milenec, jak je na tom s romantikou i jaké má chyby. To jsou jen některé z věcí, se kterými se ženy svěřují kamarádkám.

Článek

Rádoby náhodné značení teritoria 

Zapomenuté tričko v partnerově bytě, kartáček, oblíbené šaty ve skříni. Drobné věci, jejichž absence ženě život nezničí a partnerovi většinou nevadí. Takové „náhodné“ odkládání či zapomínání ale může být striktně cílené. Žena si tím nenápadně značkuje mužovo dosavadní teritorium. Když s tím začne moc brzy a příliš okatě, může partnera vyděsit.

Detailní plán budoucnosti 

I přes vzájemnou zamilovanost na počátku vztahu se dá přece jen mezi muži a ženami vysledovat určitá rozdílnost. Zatímco pánové jsou v plánování společné budoucnosti opatrnější a raději se soustředí na přítomnost, některé dámy často dělají pravý opak. Tajně si připravují detaily společného života, kde budou bydlet, kdy bude svatba atd.

Informace o bývalé přítelkyni

Málokterá žena přizná, že je spokojenější, pokud ví co nejvíce informací o expřítelkyni svého partnera. Čím větší podrobnosti, tím lépe. A je jedno, zda je důvodem jen čirá zvědavost, nebo snaha vyvarovat se některých chyb. Když se to nedá zjistit ústně u přátel či známých, přijde na řadu klidně i slídění na sociálních profilech.

Důkladná strategie 

Je skvělý, ideální, perfektní. Nebo bude, až se naučí neodhazovat špinavé prádlo na zem, bude jíst víc zeleniny, cvičit atd. Že by dokonalá strategie, jak ho předělat k obrazu svému?

Svěřování detailů kamarádkám

První sexuální zážitky s novým partnerem jsou pro mnohé dámy vděčným tématem k hovoru s kamarádkami. Líčení detailů, jak skvělé to bylo, čím vším dostává svou partnerku „do varu“, to jsou zážitky, které si prý jen málokterá žena nechává pro sebe. I pánové se svěřují se svými zážitky, nezacházejí ale obvykle tolik do detailů jako ženy.

Reklama

Související témata:

Související články

Rady, jak zapůsobit na ženu

Zapůsobit na ženu nebývá z pohledu mužů jednoduché. Zatímco jedna dá na malá gesta, jinou přesvědčí činy. Co žena, to odlišná osobnost. Přesto lze zaujmout...

Jak se zachovat, když muž nemůže

Sex bývá spojován převážně s potěšením a uspokojením. Ne vždy se ale zadaří, a místo romantického dovádění s partnerem přijde na přetřes problém, o kterém...

Výběr článků

Načítám