Hlavní obsah

Seznamka vyhazuje členy, kteří nejsou dostatečně krásní

Famous, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na internetové seznamky se chodí seznamovat hodně lidí. Jenomže existují i takové, u kterých je podmínkou členství i přijatelná, přesněji krásná, vizáž. Seznamka pro krásné lidi získala za poslední roky na atraktivitě a stále více lidí se uchází o to, aby mohli být jejími členy. Pokud některý z uživatelů „ztratí” na kráse, vedoucí admin může profil bez obav smazat.

Foto: Profimedia.cz

Osmačtyřicet hodin jsou hodnoceny fotografie nového člena seznamky Beautiful People. Pokud neprojde, nemá dostatečný počet bodů, nepřijde ostatním členům dostatečně krásný, přístup je mu odepřen.

Článek

Seznamka jen pro vzhledově nádherné lidi Beautiful People funguje už více než deset let. Dostat se do ní můžou pouze jedinci, kteří jsou obecně považováni za velmi atraktivní. Přitažlivost nových žadatelů o vstup do seznamky hodnotí stávající členové, kteří od roku 2003 odmítli už sedm miliónů osob, kteří podle nich nebyli dostatečně atraktivní.

Každý čtvrtý odmítnutý je natolik zdrcen, že je ochoten povrchní kráse podřídit peníze i fyzickou bolest. A tak zamíří na stůl plastického chirurga a po operaci zkouší štěstí znova. Bohužel ne vždy s úspěchem.

Před čtyřmi lety po Vánocích proběhla tvrdá selekce profilů i mezi stávajícími členy, a vyhazováni byli všichni ti, kdo zošklivěli či přibrali během vánočních svátků. V tu chvíli už totiž byli pro „krásnou” povrchní komunitu naprosto nepřijatelní.

Kvůli členství podstupují plastiky

Majitel seznamky Greg Hodge tvrdí, že někteří lidé se tak zoufale snaží stát členy „elitní komunity krásných“, že žádají o vstup i dvacetkrát. Vždy se stejným výsledkem: Zamítnuto. A tak mnozí jdou na plastiku a nebojí se investovat tisíce a riskovat u toho zdraví a život. Hodge to chápe a podporuje. Podle něj se třeba Demi Mooreová, Nicole Kidmanová či Ryan Seacrest nenarodili jako krásní, ale dnes už krásní jsou. Díky tomu, že zapracovali sami na sobě. A také, v neposlední řadě, i díky plastikám.

Kritikové tvrdí, že seznamka propaguje bezduchou krásu a umělost. Hodge s tím nesouhlasí a oponuje: „Snažíme se podpořit lidi, aby ze sebe dostali to nejlepší. Mnozí odmítnutí, kteří se rozhodli na sobě pracovat, nám tvrdí, že zamítnutí žádosti o vstup do seznamky bylo nejlepší věcí, která se jim mohla kdy stát, jejich život se pak radikálně, přesto ale pozitivně změnil,“ tvrdí Hodge.

Členskou základnu seznamky tvoří asi osm set tisíc lidí. Nově příchozí žadatelé o vstup do komunity jsou osmačtyřicet hodin hodnoceni opačným pohlavím. Pokud jejich fotky získají dostatek bodů, jsou považováni za atraktivní a jejich žádost je schválena.

Reklama

Související témata:

Související články

Kdy ženy ukážou před mužem svou pravou tvář

Většina žen skrývá před novým partnerem svou tvář. Dvacet minut jim zhruba trvá, než se před příchodem svého milého perfektně nalíčí a upraví. Jenomže kdy se...

Výběr článků

Načítám