Hlavní obsah

Hříšné myšlenky, které nejsou vhodné pro uši vašeho partnera

Novinky, ema

Jsou určité věci, které by od svého partnera nechtěla slyšet žádná žena. Na druhou stranu je dobré si uvědomit, že je i mnoho myšlenek, věcí a faktů, které by se zase neměly donést uším vašeho současného muže. Pro vás jsou to sice jen myšlenky, ale ostatním by mohly hodně ublížit.

Foto: Profimedia.cz

Jsou věci, které by se váš partner neměl nikdy dozvědět.

Článek

Nikdo vás nezná lépe, než se znáte právě vy sama. A to ani váš dlouholetý přítel či muž.

Samozřejmě tvoří ve vašem životě velmi významnou roli, ale jsou věci, které necháváte pouze ve své mysli, nebo se s nimi maximálně svěříte své nejlepší kamarádce, případně kamarádovi.

Kdybyste byla single, chodila byste s jeho kamarádem

Má váš partner nejlepšího nebo blízkého přítele, který vás přitahuje jako magnet, máte stejný smysl pro humor, zkrátka je milý, vtipný a vy nemáte problém trávit čas jen tak, ve třech?

Možná se také společnými silami snažíte se svým partnerem tomuto skvělému muži dohodit přítelkyni, ale žádná není podle vašich představ. Sice svého přítele milujete, ale kdybyste spolu nebyli, jste přesvědčená, že byste tou pravou mohla být právě vy.

Občas se vyhýbáte milostným hrátkám

Neděláte to sice často, ale občas si zkrátka a dobře místo milování chcete dočíst kapitolu napínavé knihy, vyžehlit prádlo nebo se dívat na seriál. Tak se prostě vymluvíte. Sice jsou za to ženy často kritizovány, ale zkrátka a dobře, ať chceme, nebo ne, něco na tom bude.

Pokud nemáte odvahu přiznat, že na sex nemáte chuť, vymluvíte se například na měsíčky. Ovšem čím dál častěji se stává, že při chuti jsou spíše ženy než muži. Mezi oblíbené výmluvy obou pohlaví patří únava, příliš práce, nachlazení atd.

Nelíbí se vám jeho vkus

Dostala jste náušnice, náramek nebo jiný šperk, který jste ocenila nadšeným díkem a pět minut pěla ódy na to, jak se vám líbí? Ve skutečnosti jste ale věděla, že ho budete prvního půl roku nosit z donucení a pak jej, pod nějakou krutou záminkou, schováte na dno šperkovnice.

Co se dá dělat – někteří muži nejsou tolik všímaví a nevidí, že raději než darované zlato nosíte stříbro nebo že vás bohužel neohromil náhrdelník perel na krk, který vůbec neladí se zbytkem vašich moderních šperků.

Občas myslíte na svůj předchozí vztah

Ať chcete, nebo ne, občas si prostě vzpomenete na svou bývalou lásku. Přemítáte, jak se mu asi daří, jak se má, jestli si na vás taky občas vzpomene, jestli je šťastný a jak teď asi vypadá. Není na tom nic špatného, ale rozhodně tato úvaha nezní jako rajská hudba pro uši vašeho současného přítele, a tak si ji radši nechte pro sebe.

Polibky už nejsou to, co bývaly

Jen těžko se dá zapomenout na „motýly v břiše“, když jste se poprvé políbili. Bohužel tento moment, na který nikdy nezapomeneme, zmizí tak rychle, jako kdysi přišel. Tedy téměř okamžitě. Naštěstí jsou tu ale jiné věci, kterými vás partner stále dokáže dostat, jak se říká, do kolen.

Máte tendence ho sledovat

Občas, když si zapomene odhlásit svůj profil na sociální síti nebo e-mailový účet, obrazovka počítače vás přitahuje jako magnet. Netoužíte po ničem jiném než mu pořádně prozkoumat jeho soukromou poštu, jestli tam neskrývá nějaké tajemství. Ať už jste svou zvědavost ukojila, nebo ne, rozhodně se svému partnerovi nesvěřujte.

Uvažujete o tom, jak by se vám žilo bez něj

Ani nemusíte být rozhádání nebo naštvaní, ale semtam se stane, že se přistihnete při myšlenkách, jaký by byl život bez něj. Jak by to ovlivnilo vaši finanční situaci, jestli byste nejela na zkušenou do světa nebo s kým jiným byste žila. Samozřejmě je to jen představa a nic neznamená, i když jste ve svém dosavadním životě šťastná.

Máte v hlavě ideální představu o zasnoubení

Nemůžete se dočkat toho, až přijde otázka: Vezmeš si mě? Pokud si to hodně přejete, tak už máte zřejmě v hlavě představu o tom, jak by takové ideální zásnuby měly vypadat. Samozřejmě nejlépe tak, aby vás co nejvíce překvapil, a pokud možno ještě s rodinou, která bude poblíž a bude vás dojatě objímat. Je ale důležité si uvědomit, že ať to přijde jakkoliv, budete šťastná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám