Hlavní obsah

Sdílená nahota prý upevňuje vztah

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nahota k lidskému životu patří, byť se za své obnažené tělo mnozí stydí. Nahoty byste se ale bát neměli, a to rozhodně ne v ložnici. V letních nocích se vám nebude nic nepříjemného lepit na tělo, a navíc pokud se budete s partnerem k sobě tulit nazí, budete prý spokojenější.

Foto: Profimedia.cz

Sdílená nahota v posteli může být podle některých zjištění cestou ke spokojenějšímu vztahu.

Článek

V letních horkých dnech mnozí lidé obrazně odhazují stud za svá případná kila navíc a halí se jen do toho nejnutnějšího lehkého oděvu. V noci by ale i ten měl „zmizet“ a měli by spát zcela nazí. Díky tomu prý budou spokojenější, jak tvrdí výsledky studie zadané společností Cotton USA.

Studie se zúčastnilo 1000 dospělých, a to jak svobodných, tak žijících v manželském svazku. Všichni byli dotazováni, jak moc spí oblečení a jak jsou spokojeni ve stávajícím vztahu. Ti, kteří spali nazí, byli v největší míře spokojeni, celých 57 % z nich. Ve vztahu spokojení jedinci spící v pyžamu tvořili 48 procent, převážně žen spících v noční košili pak bylo spokojených jen 43 %, citoval server Women’s Health magazine.

I když z hlediska oblečení v posteli nejde zrovna o specificky vědeckou studii, přesto naznačuje, že tulení se vedle nahého partnera či partnerky může do jisté míry zlepšovat celkovou spokojenost ve vztahu.

Někteří spekulanti to vidí ale ještě trochu jinak. Ti jedinci, kteří jsou ve vztahu spokojenější, spí mnohem častěji nazí než ti méně spokojení. I na tom možná něco bude. Tak či tak, důležitá je i vzájemná blízkost a kontakt, bez ohledu na to, jak moc spíte zahalení. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám