Hlavní obsah

Kuchař plnil sendviče svým spermatem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

USA

Dnes již bývalý kuchař Anthony J. Lindhorst, který pracoval v restauraci v Illinois, je stíhán za to, že do sendvičů kromě běžných ingrediencí vědomě přidával vlastní sperma. Informaci přinesl deník St. Louis Post-Dispatch.

Článek

Policie je přesvědčena, že šestadvacetiletý kuchař, který v restauraci pracoval přibližně rok, přidal sperma do zálivky minimálně ve dvou případech. Oběťmi se údajně stal policejní strážník a dále čtyřicetiletá žena.

Trestal nesympatické hosty

Sendviče neobohacoval náhodně. Podle policejního mluvčího si vždy vybíral zákazníky, kteří mu z nějakého důvodu nepadli do oka.

Lindhorst byl obviněn z možného ublížení na zdraví a před soudem se bude zpovídat z dalších čtyř bodů obžaloby.

V restauraci však už jinou škodu nenapáchá. V dubnu byl totiž propuštěn, když se prokázalo, že svým dvěma kolegům nabídl sušenky plněné marihuanou.

Reklama

Související témata:

Související články

Ostrava trhla rekord - má největší sendvič

Ostrava bude mít další zápis do české verze Guinnessovy knihy rekordů. Místní pekaři totiž vyrobili největší sendvič v České republice. V průměru měří 51...

Výběr článků

Načítám