Hlavní obsah

Nejoriginálnější žádosti o ruku

Novinky, ema

Lidé žádají o ruku těmi nejneuvěřitelnějšími způsoby. Od jisté doby se ale rozmohl trend, kdy se ty nejoriginálnější žádosti o ruku nahrávají na internet. Tam se postupně sdílejí, mohou komentovat nebo se jimi naopak ostatní lidé mohou inspirovat.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Jeden z nejdůležitějších okamžiků v životě se rozhodli muži žádající své životní partnerky o ruku natočit na video. Klipy, kde se muži ptají na její ano, jsou na internetu velmi oblíbené. Některé mají dokonce i několik miliónů zhlédnutí. Vše se většinou odehraje tak, že přítelkyně o plánované žádosti nemá ani ponětí.

Prostor často snímají skryté kamery. A to hlavně proto, aby byly na videu vidět silné emoce, které žena v tak důležitém okamžiku, a hlavně ve většině případů i životní chvíli, zažívá. Podívejte se tedy na tři z nich, které jsme pro vás vybrali.

Ve stylu Bruna Marse

Tento muž požádal svého bratra, aby jeho přítelkyni posadil do otevřeného kufru svého auta. Poté pustil písničku od hudebníka Bruna Marse, která se jmenuje Marry you (Vezmu si tě). Požádal více než šedesát svých kamarádů, aby mu pomohli ztvárnit slova ze slavné písně. Na konci písničky se objeví a požádá svou přítelkyni, která souhlasí.

Žádost o ruku - jedoucí auto

Romantika v iPadu

Žena, modelka, odjela fotit do Itálie. To ale nevěděla, že se tam za ní vydal i její přítel. Když sešla na terasu, kde se měla setkat s týmem, se kterým bude na focení spolupracovat, žena z obsluhy hotelu jí dala do ruky iPad, na kterém se odehrál vzkaz od jejího přítele. Ten nakonec přišel po schodech a šokovanou a dojatou krásku požádal o ruku.

Žádost o ruku přes tablet

 S orchestrem

Představte si situaci, kdy jdete do parku a najednou všude okolo začnou tančit lidé na písničku Michaela Jacksona. Z ničeho nic se objeví orchestr a všichni členové vaší rodiny. Přesně takhle se rozhodl mladý muž požádat svou vysněnou ženu o ruku. Souhlasila.

Žádost o ruku v parku

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám